Blog Jual Beli (Klik Gambar)

Wednesday, August 29, 2012

Event² lepas raya - Saya mesti piley........


Jumpa di facebook ada seorang basikalis yang rajin telah sum-up beberapa event lepas raya ni sampai ke bulan 12 nanti. Walaupun data tidak lengkap tapi bolehlah pilih mana yang nak join. Akoo berkemungkinan akan join 30/9 - UPM Fete dan 2/12 - Putrajaya MTB. Jumpa di sana....

5 comments:

Yamin Yawahid said...

Asalam, tumpang tanya kat ukm bangi ada tak group kayuh basikal road??

Joe Radzif said...

Salam,

Tuan Yamin boleh rujuk ke pasukan UKM
atau di Facebook boleh search ke - Bisharuzi Omar

Yamin Yawahid said...
This comment has been removed by the author.
Yamin Yawahid said...

Saya bukan pelajar UKM. Saya belajar di g-m i

Joe Radzif said...

Bro Yamin,

ada sorang kawan saya aktif Road Bike...
bro cuba ke seksyen 3, BBB yg dekat Petronas tu
carik kedai hardware - Tukang
jumpa toke kedai tu - Ajim
dia memang aktif roadbike...

boleh la join diorang

Post a Comment

 
;