Blog Jual Beli (Klik Gambar)

Saturday, April 26, 2014 0 comments

Airborne in PCP by Aniq


Kali ini kurang smooth skit sebab pakai 4 keping gambar sahaja. Kalau dipendekkan sela masa dia, jadi pening nak tengok sebab laju sangat. Lompatan yang kemas oleh Aniq yang masih form 3 rasanya.
0 comments

Dropping in PCP by Aniq


Gabungan 9 gambar anak kepada Abra (Rozaidee) - Aniq di PCP pagi tadi (26/4/2014). Lama teringin amik gambar berbasikal di sini.
Friday, February 21, 2014 0 comments

Skill downhill


Ini adalah sangat cool. Pastikan seluar anda bersesuaian dan juga tiada batu-batuan disepanjang perjalanan turun 
Thursday, December 12, 2013 0 comments

29ers are cool yaw...


Tuesday, December 10, 2013 0 comments

Next Event: Kayuhan Bernilai


Details: (Klik Sini)
InsyaAllah akan join. Bersama basikalis GTRiders yang lain.Trail Kampung Sungai Buah yang pernah kami masuk sedikit masa dahulu. Trail yang nice kira intermediate lah kot. 

Gambaran:

Trail
















Friday, December 6, 2013 0 comments

Kayuh kebelakang turun bukit

Norweigan daredevil completes 4,500m downhill mountain bike course riding BACKWARDS



Details cerita dan video: (Klik sini)
Seorang pelagak ngeri dari Norway - Eskil Ronningsbakken telah dengan selambanya (ye ke?) turun track road secara berundur di atas basikal sejauh 4.5km dan mencecah 80km/h. Tak pa lah. Jatuh kalu, insuran cover. Buat ni pun dapat duit. Kao boleh?
Wednesday, December 4, 2013 0 comments

Cool.

Ini namanya symbiosis kan?

Monday, December 2, 2013 0 comments

PinkBike Photo of the Year

Thomas Vanderham drifts through a berm in the Kamloops Bike Ranch BC.

Details: (Klik Sini)
Details Gambar: (Klik Sini)

Akoo vote masa final round... 
Friday, November 29, 2013 0 comments

Asah Asphalt Bai...


Tak tahu sapa punya gambar ni. Terjumpa di dalam WhatsApp. Superbike rider pun nangis wo. Siap asah siku dan lengan sekali. Apa barang lutut. 
Thursday, November 28, 2013 0 comments

GO GREEN!! LET'S RIDE (26/01/14)

GO GREEN!! LET'S RIDE

Details: (Klik Sini)
Ride: GO GREEN!! LET'S RIDE
Lokasi: Taman Tasik Cyberjaya,selangor
Tarikh: 26 Januari 2014
Anjuran: Gaateh Resources 

Trail:











 
;